Tuotteet

PÖYTÄSTANDAARIT

Pöytästandaari on kätevä liikelahja ja yrityksen identiteetin kantaja. Pöytästandaari on arvokas lahja ja kunnianosoitus sen saajalle. Pöytästandaareja voi tilata erikokoisina, suosituin koko on 21 × 12,5 cm. Pöytästandaareja voi valmistaa sekä painettuina että kirjottuja logoja sisältävinä. Alustana käytämme klassista nelikulmaista italialaisen marmorin palaa, jonka mitat vat 8 × 8 × 2 cm. Myös nikkelöidyt pysty- ja poikkitangot valmistamme itse käsityönä. Pöytästandaarisarja on pakattu näyttävään lahjalaatikkoon. Muodosta ja tilatusta määrästä riippuen pöytästandaarisarjan hinta on 15–30 € (sis. ALV).

poytaliput
 

PÖYTÄLIPUT

Tuotevalikoimassamme ovat kaikkien maiden pöytäliput. Valmistamme erikseen suunniteltuja pöytälippuja yrityksille ja yhdistyksille. Pöytälippuja voi tilata erikokoisina.

poytaliput
 

VAIHTOVIIRIT

Vaihtoviiri on sopiva lahja erilaisten kerhojen, yritysten ja laitosten järjestämissä tilaisuuksissa, urheilutapahtumissa, kesä- ja talvijuhlissa.

vaihtoviirit
 

TANGOT

Arsilk OÜ on harvoja viirivalmistajia, jolla on oma tuotantolinja pöytästandaarien ja lippujen pysty- ja poikkitankojen valmistukseen. Tarjoamme erityyppisiä ja kokoisia pöytästandaarien ja lippujen tankoja.

arsilk-tangot
 

SUUNNITTELU

Jos yritykselläsi tai yhdistykselläsi ei ole vielä omaa standaaria tai viiriä tai haluat muuttaa nykyistä, suunnittelijamme auttaa sinua mielellään. Yhdessä löydämme varmasti ratkaisun, johon olet tyytyväinen.